Önskemål om lokal

JavaScript är inte aktiverat i din webbläsare!
För att e-tjänsten ska fungera korrekt behöver du aktivera JavaScript.

Information om hur du aktiverar JavaScript kan du få genom att söka i hjälpfunktionen i din webbläsare eller söka på webben.

Företag som letar efter lediga lokaler och tomter i Växjö kommun kan söka i vårt mark- och lokalregister som vi erbjuder i samarbete med www.lokalguiden.se .

Du kan också skicka en förfrågan till vårt fastighetsägarnätverk genom att fylla i formuläret. Beskriv så noggrant som möjligt vad du söker, så ökar chansen att hitta rätt lokal. Tänk också på att ju fler krav du ställer desto svårare blir det för fastighetsägare att matcha dina önskemål.

För att göra en förfrågan måste du ha ett registrerat företag. Om ditt företag är nystartat bör du bifoga en affärsplan och/eller presentation.

Formuläret skickas först till näringslivskontoret på Växjö kommun och därefter till fastighetsägarnätverket. De fastighetsägare som har en lokal att erbjuda tar sedan själva kontakt med dig. Det kan ta några veckor innan du kan få svar.

När vi skickar ut din förfrågan är det många som får kännedom om att du söker lokaler och det kan sprida sig vidare både snabbt och brett. Är det några du gärna vill ska få förstahandsinformation så bör du informera dem i förväg.

Förfrågan bör inte användas för att sondera marknaden i ett tidigt skede utan måste vara både relevant och aktuell.